"Royal League" KIF-Ready

KIF tok søndag ettermiddag i mot Ready til andre kamp i vinterserien "Royal League".

2014-02-06
weborg

Fokus før kamp var:

Def. fokus:
- Avstander mellom lagdeler

- Sideforskyving og konsentrering

Off. fokus:
- Flytte ball hurtig (bruke få touch og gjøre hurtige valg)

- Gjennombruddsavventende (holde ballen i laget og å vente på gode gjennombruddsmuligheter)

Når den andre treningskampen etter nyttår stod for tur var det flere nye spillere som fikk prøve seg, og vi stilte med et lag som absolutt skal kunne prestere godt sammen, men denne kampen var langt under pari.

Om man skal kunne se kampen med så objektive KIFøyne som mulig så må man kunne si at det var en gjevn kamp, og sjansestatistikken var nokså lik. Men når balltempoet er like tregt som spekt sirup i store deler av kampen, så vil motstanderen ha en lett oppgave med å forsvare seg.

De to første målsjansene får KIF, et etter et legg fra høyreside hvor det kommer tre avslutninger på rad og rekke, men ingen vil i mål. Neste sjanse står Svanvik for når han skal heade ballen bak Readykeeperen, men den havner i stedet i fanget på keeperen.

Så er det Ready sin tur til å komme med farligheter; først er det en lobb som går i mål, som blir avblåst for en tvilsom offside. Før et godt skudd blir reddet av en god redning av Aksel K, og returen blir satt i nettveggen.

Etter pause scorer Ready enkelt og greit 4 mål. KIF scorer 0 mål.

Vi henger ikke med bakover på banen, slipper til Ready alt for enkelt ved å slurve defensivt. Lyspunktet i denne kampen er flere gode angrep den siste halvtimen, men lyset blir fort svakt når man ikke setter ballen i mål, og når Ready like så godt scorer 2 mål i denne perioden.

Illevarslende er det å se på villigheten til å gå i dueller og trøkke til. Fotball er noen ganger ganske enkelt - de som vil mest, legger ned mest arbeid, og vinner flest dueller spiller best fotball, både offensivt og defensivt. 

"Heldigvis" er det januar. Selvsagt mye jobb som skal legges ned til man er langt ut i oktober. 

Spillere:
Aksel K, Eivind, Jonathan, Martin, Knut, Mikkel, Aleks, Fredrik, Bottheim, Anders E, Malo, Henning A, Henrik, Henning S, Svanvik, Marius.

Kalender

April
MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket