22232425262728
293012345

Meny

Stabæk ble for sterke

KIF møtte på lørdag en solid motstander i Stabæk. Det ble en kamp som ga oss svar på hvor langt vi har kommet.

2014-02-06
Gunnar Grevling

Før kampen var arbeidsoppgavene at vi skulle gjennskape det vi har trent på frem til nå. Fokus i januar har vært offensiv samhandling. Stabæk er et ballsikert lag og vi fikk tidlig føle på kroppen hvor lista lå.

Stabæk med 8 landslagsspillere fra start, hadde god kontroll på KIF i første omgang og kunne gå til pause med en trygg 3-0 ledelse. Etter pausen blir det litt jevnere og med en fin scoring fra Line på retur fra corner endte 2. omgang med 1-1.

Sluttresultatet ble 4-1 ikke så ulik resultatene vi hadde i serien ifjor, men en fremgang sett opp mot treningskampen i fjor vinter som endte med 6-0 tap.

Geir sier etter kampen at han fikk se igjen mye av det offensive laget har trent på i januar, men samtidig så fikk vi også se at vi må jobbe med den defensive samhandlingen.

Neste treningskamp er lørdag 8. februar kl 14.00 på KFUM banen mot Kolbotn.