25262728293031

Meny

KIFs Juniorlag fosser videre!

G19 år, 3. div: FOSSUM - KIF : 2 - 3

En av toppkampene i 3. divisjon junior avd. 2 ble akkurat så spennende som man hadde håpet på. KIF junior har startet sesongen med 3 strake seiere og gikk ut på banen fulle av selvtillit.

2014-02-06
weborg

Det startet derimot ikke like rosenrødt, under 5 minutter var spilt da et sløvt KIFforsvar slapp Fossum igjennom og stillingen var 1-0.

Det var akkurat vekkeren guttene fra Oslo vest trengte og anført av en meget solid sentral midtbanetrio bestående av Kristian, Otto og kaptein Martin, tok KIF over initiativet i kampen. Til tross for Fossums forsøk på å stå høyt spilte KIF seg stadig gjennom presset og inn i bakrommet Fossum etterlot seg. Etter et sjansesløseri i stor stil gikk det mot en noe ufortjent 1-0 ledelse til Fossum til pause, før et skudd fra midtspiss Olav Christoffersen ble blokkert og en meget våken, for kvelden venstre ving, Carl August fikk pirket inn ballen til 1-1.

En gnistrende pauseprat fra Ulrik ”Mourinho” sendte en gnistrende KIFgjeng ut på banen i 2. omgang.

Nok en gang fikk KIF seg en kalddusj og Fossum tok igjen ledelsen 2-1 tidlig i 2. omgang. Til tross for dominans på alle statistikker fikk ikke KIF hull på byllen. 20 minutter ut i 2. omgang var det duket for toppscorer Erik, som kom inn på høyre ving, han spilte for øvrig en solid første omgang som midtstopper.

Ikke lenge etter ble nevnte Eirik spilt fri av Olav og alene med keeper gjorde ikke den veltrente toppscoreren noen feil – 2-2!

Mot slutten av kampen sluttet i stor grad begge lag å spille fotball og det ble en voldsom offensiv sluttspurt fra begge lag i jakten på seiersmålet.

5 minutter før slutt var det en intet mindre enn genial pasning fra Otto Moltke-Hansen som fant bakrommet og hvem andre enn toppscorer Eirik Bårdsen luktet muligheten. Han rundet keeper og ventet ut en forsvarsspiller før han satte ballen i det tomme målet, en meget kald og arrogant prestasjon Mario Balotelli verdig.

Et for kvelden meget solid forsvar anført av Peder  red av stormen og dermed var sesongens 4. 3-poenger på rad og tabelltopp et faktum for KIF junior.